fbpx

Estratègies de màrqueting digital per a immobiliàries

estratègies màrqueting digital per a immobiliàries
En aquest post, t'explico diferents estratègies de màrqueting digital per a immobiliàries.
Comparteix aquest post
Taula de continguts

El sector immobiliari es caracteritza pel seu alta competitivitat i està caracteritzat pels seus cicles constants relacionats amb l'estat de l'economia a nivell mundial. Les immobiliàries necessiten aprofitar totes les eines a la seva disposició per atraure el màxim nombre possible de clients potencials i aconseguir-los uns resultats molt més avantatjosos que si tanquessin aquestes vendes i lloguers pel seu compte. 

A l'era digital, això significa adoptar estratègies de màrqueting digital efectives. Des de l'ús de les xarxes socials i la publicitat en línia, fins a l'optimització de la presència en línia i el màrqueting per geolocalització, hi ha una varietat d'estratègies que les immobiliàries poden utilitzar per augmentar-ne la visibilitat i atraure més clients potencials. 

En aquest article, explorarem algunes de les estratègies de màrqueting digital més efectives per a immobiliàries i com poden ajudar a millorar la presència en línia, atraure més clients i augmentar-ne els beneficis.

Avantatges d'una bona estratègia de màrqueting digital per a la teva immobiliària

Aplicar una bona estratègia de màrqueting digital pot oferir nombrosos avantatges per a la teva immobiliària, entre els quals s'inclouen:

Major visibilitat i abast

En utilitzar diverses estratègies de màrqueting digital, la teva immobiliària pot augmentar la visibilitat i abast en línia. Això pot ajudar a arribar a un públic més ampli ia atraure més clients potencials.

Millor posicionament en motors de cerca

Una bona estratègia SEO enfocada a resultats, et permetrà mantenir una presència sòlida en línia. La teva immobiliària pot millorar la seva posició en els resultats de cerca de Google, cosa que repercuteix en un augment del trànsit al lloc web ia l'arribada de més clients potencials interessats en els teus serveis.

Major engagement amb els clients

Les estratègies de màrqueting digital, com l'email màrqueting i les xarxes socials, poden ajudar a mantenir la teva comunitat informada i compromesa amb la immobiliària. Això pot fomentar la lleialtat i portar més negocis a llarg termini.

Major eficiència i efectivitat

Les estratègies de màrqueting digital poden ser més eficients i efectives que els mètodes de màrqueting tradicionals. Per exemple, els anuncis en línia poden ser més efectius per arribar a una audiència específica, i el màrqueting de referència pot ser més efectiu per generar nous negocis.

Millor anàlisi i seguiment

Les eines d'anàlisi i seguiment en línia poden proporcionar informació valuosa sobre l'exercici de les estratègies de màrqueting digital. Això pot ajudar a ajustar i optimitzar les estratègies per obtenir millors resultats.

En general, aplicar aquestes estratègies de màrqueting digital pot ajudar la teva immobiliària a augmentar la teva presència a internet, atraure més clients potencials i generar més negoci.

Exemples d'estratègies de màrqueting digital per a immobiliàries

Pàgina web optimitzada per a SEO

Una pàgina web és una eina molt important per a qualsevol immobiliària, i ha d'estar ben optimitzada per aparèixer als primers resultats de la cerca de Google. Heu de contenir informació rellevant i útil per als usuaris, així com imatges de qualitat i descripcions molt detallades de les propietats que ofereixen.

Inverteix a SEM

La publicitat en línia pot incloure anuncis a Google Ads, anuncis a xarxes socials com Facebook i Instagram i anuncis a llocs web d'àmbit local. Aquests anuncis poden ser dirigits a una audiència específica, el que els fa més efectius que els anuncis tradicionals. En aquest sentit, un especialista en SEM, us pot ajudar a optimitzar al màxim el vostre pressupost publicitari.

Content Màrqueting

Una immobiliària pot crear i compartir contingut útil i rellevant per atraure possibles compradors i venedors. Això pot incloure articles de bloc, vídeos o guies de compra i venda de propietats entre moltes altres accions.

E-mail màrqueting

El correu electrònic continua sent una eina efectiva per mantenir-se en contacte amb els clients i enviar-los informació rellevant, com ara noves propietats en venda i preus actualitzats.

Xarxes socials

Les xarxes socials com Facebook, Instagram i LinkedIn poden ser utilitzades per promocionar propietats, compartir contingut útil i una bona manera de mantenir-se en contacte amb els clients.

Realitat virtual i vídeo tours

La tecnologia de realitat virtual i els tours de vídeo poden donar als clients una idea més realista de com és una propietat sense haver de visitar-la en persona, això és de gran ajuda a aquells interessats que per llunyania amb limmoble ofertat, no puguin concertar una visita de forma immediata.

Chatbots

Els chatbots són programes informàtics dissenyats per interactuar amb els clients de forma automàtica i respondre preguntes freqüents sobre les propietats.

Optimització de la presència en línia

A més d'una pàgina web optimitzada, és important que la immobiliària tingui una presència sòlida en línia a directoris de negocis, plataformes de ressenyes i xarxes socials. Això inclou mantenir perfils actualitzats i coherents en plataformes com Google My Business, Yelp i Zillow.

Programes de referits

La recomanació de clients satisfets pot ser una font valuosa de nous negocis. Les immobiliàries poden implementar programes de referits per recompensar els clients que recomanen nous negocis.

SEO local

Les immobiliàries poden treballar el SEO local per arribar a clients potencials en funció de la seva ubicació geogràfica. Això pot ser especialment útil per a les immobiliàries que sespecialitzen en una àrea geogràfica específica.

Accions de remàrqueting

El retargeting publicitari utilitza galetes de seguiment per mostrar anuncis a persones que ja han visitat el lloc web de la immobiliària. Aquests anuncis poden ser més efectius que els anuncis adreçats a persones que mai han visitat el lloc web.

Anuncis a portals immobiliaris

Les immobiliàries poden aprofitar els portals immobiliaris de referència, com ara Idealista o Habitaclia, per publicar anuncis de propietats i atraure possibles compradors.

Associacions i col·laboracions

Les immobiliàries poden col·laborar amb altres empreses locals per oferir paquets de serveis complets. Per exemple, una immobiliària podria col·laborar amb una empresa de mudances per oferir descomptes als clients que facin servir tots dos serveis.

Aquestes són algunes de les moltes estratègies de màrqueting digital que et poden ajudar a fer que la teva immobiliària augmenti el seu abast i nombre de clients. 

Lelecció de les estratègies de màrqueting digital adequades dependrà de les metes i objectius específics que tinguis reservats per a la teva immobiliària, així com del teu pressupost i recursos.

Sergio Álvarez
Sergio Álvarez
Consultor SEO Freelance | Web

Consultor SEO Freelance des del 2018. Puc ajudar-te a donar visibilitat a la teva pàgina web, generant així noves oportunitats de negoci per a la teva empresa.

El teu negoci necessita més visibilitat?
Deixa'm el teu email i parlem
Més per explorar
Vols donar un impuls al teu negoci?
Posa't en contacte amb mi i parlem-ne
impulsa el teu negoci