fbpx

Els Millors plugins per fer SEO a WordPress

Millors plugins SEO a Wordpress
En aquest article, et presento una selecció amb els millors plugins SEO a wordpress per al posicionament de la teva web.
Comparteix aquest post
Home » Blog » Els Millors plugins per fer SEO a WordPress

Un plugin de SEO és un programari que sinstal·la en un lloc web fet a WordPress per millorar el seu rendiment en els motors de cerca. 

Aquest tipus de plugins disposen de múltiples funcions i eines que et permeten optimitzar el teu lloc web per ajudar els motors de cerca a classificar millor el teu contingut i com a conseqüència, augmentant la seva visibilitat en els resultats de cerca. 

Taula de continguts

Funcions més comunes dels plugins SEO

Algunes de les funcions més comunes d'aquest tipus de plugins tenen a veure amb l'optimització de títols i descripcions, la generació de mapas web, l'optimització de paraules clau, l'optimització d'enllaços, l'optimització de contingut i la generació de metadades. En resum, un plugin de SEO us pot ajudar a millorar l'efectivitat del SEO ia augmentar la visibilitat i el trànsit del vostre lloc web.

Altres opcions interessants poden ser ajudar-te amb el rendiment de la teva pàgina web, així com accelerar la càrrega de la pàgina, eliminar errors de redirecció i optimitzar imatges entre d'altres. 

En general, en crear un lloc web, cal afegir un plugin de SEO multifuncional, ja que les seves extensions ho ajuden a resoldre tasques de projectes complexos. També n'hi ha d'altres complements de SEO que sutilitzen per ampliar la funcionalitat del teu lloc web. 

Quins són els millors plugins per fer SEO a WordPress?

En aquest cas, et deixo una petita selecció amb què crec que són alguns dels millors plugins que pots utilitzar actualment per fer SEO a WordPress.

Rank Math

logo plugins SEO Rank Math

Amb Rank Math pots administrar el SEO a la pàgina de les teves publicacions, productes o altres taxonomies i controlar les metaetiquetes noindex/nofollow/noarchive de totes les taxonomies. 

La singularitat d'aquest plugin de SEO, és degut a la capacitat doptimitzar fins a 5 paraules clau que semblen importants per a cada publicació. Rank Math admet més de 14 tipus de fragments enriquits, cosa que us permet optimitzar el vostre contingut molt ràpidament.

La posició del teu lloc web canvia amb freqüència, per la qual cosa has de treballar constantment en ell per mantenir posicionat adequadament.

Aquest complement t'informa sobre el rànquing actual de paraules clau de la teva pàgina web perquè puguis escollir les mesures adequades per millorar la web.

A més, Rank Math realitza una auditoria SEO de la teva web, gràcies a la qual podràs conèixer millor el teu posicionament. D'altra banda, Rank Math integra correctament el panell de cerca de Google, perquè puguis estalviar el temps que necessitis per fer altres tasques.

També, Rank Math integra una eina LSI que mostra diverses opcions de paraules clau, per així augmentar el trànsit al vostre lloc web. Addicionalment, inclou SEO per a empreses locals, navegació de molles de pa de pàgina optimitzada per a SEO, monitorització d'errors 404 i suggeriments d'enllaços interns.

Yoast SEO

logo Yoast

Aquest plugin és el més estès i popular dels plugins SEO de WordPress. Yoast SEO té un sistema únic que mostra clarament com el teu contingut interactuarà amb els motors de cerca. 

A més, Yoast SEO també avalua la llegibilitat del teu text, destacant-ne les fortaleses i debilitats.

Fes una ullada a les característiques més destacades de Yoast SEO:

  • El sistema analitza les pàgines de WordPress i troba llacunes de SEO als textos de les pàgines.
  • Actualitza els resultats de la pàgina i fa una anàlisi immediata que correspon als darrers canvis de SEO.
  • Crea mapes XML.

Implementa molles de pa per a temes de WordPress compatibles.

All in One SEO

all in one logo

És el plugin més popular per optimitzar el treball dels motors de cerca de WordPress

Aquesta extensió és una solució força convenient per a principiants, ja que et permet optimitzar el teu propi lloc web a WordPress sense cap configuració complicada.

En altres paraules, les instal·lacions bàsiques de All In One SEO Pack són suficients per crear un lloc web de primera categoria. 

A més, aquest plugin optimitza automàticament els títols dels blocs, les metadades i altres paràmetres necessaris per a una promoció perfecta en els motors de cerca.

WP Rocket

wp rocket logo

És un plugin de memòria cau d'alta qualitat per WordPress. Els experts ho reconeixen com l'eina més poderosa per a emmagatzemar en memòria cau i accelerar la càrrega de pàgines. 

Gràcies a la seva àmplia gamma d'opcions i funcions d'optimització automàtica, es pot utilitzar fàcilment tant per usuaris experimentats com per principiants.

A diferència de molts altres plugins demmagatzematge en memòria cau, no ha de ser una especificació per al teu lloc web per aconseguir resultats de prova de velocitat màxima.

WP Rocket proporciona una càrrega del lloc ultraràpida, la qual cosa és essencial per millorar el posicionament SEO. És el plugin demmagatzematge en memòria cau més fàcil dusar en lactualitat, gràcies a la seva configuració molt senzilla.

The SEO Framework

The SEO Framework

The SEO Framework és una bona opció per a aquells que busquen una solució lleugera i senzilla, amb una interfície intuïtiva i fàcil dutilitzar.

SEOPress

seopress

SEOPress és una solució avançada i potent que ofereix una gran quantitat de funcions, incloent-hi l'optimització de paraules clau, anàlisi de contingut, generació de sitemaps, etc.

Google XML Sitemaps

google XML Sitemaps

Google XML Sitemaps és una solució específica per a la generació de sitemaps, que és una part essencial de qualsevol estratègia de SEO.

Autoptimize

autoptimize logo

És un plugin d'ús freqüent (més d'un milió d'instal·lacions actives) per a la optimització de llocs web. S'utilitza per comprimir codi HTML, fusionar fitxers CSS i fusionar fitxers JavaScript.

Cadascuna d'aquestes possibilitats funciona de forma independent, de manera que no les hem d'activar totes. Les opcions disponibles a la configuració de Autoptimize, us permeten ajustar funcions individuals a les necessitats de l'usuari.

Gràcies a l'ús del plugin Autoptimize, millorarem significativament la velocitat del nostre lloc web.

WP Fastest Caché

wp fastest cache logo

WP Fastest Caché té una versió gratuïta i una versió de pagament amb funcions esteses. A la versió gratuïta, actives l'emmagatzematge en memòria cau i l'optimització bàsica de fitxers estàtics.

També pots executar la funció LazyLoad (carregant gràfics tal com apareixen a la vista de la finestra del navegador).

El plugin es caracteritza per la màxima simplicitat, però alhora, la manera com emmagatzema dades en memòria cau i optimitza els arxius estàtics, tindràs uns resultats sorprenents!

Redirection

Aquest plugin és una bona opció per a aquells que busquen una solució per a la gestió de redireccions, cosa que és important per mantenir la integritat dels enllaços i evitar pèrdua de trànsit.

NitroPack

Nitro Pack logo

NitroPack és una d'aquelles solucions que simplement actives i llest. S'utilitza per optimitzar automàticament els resultats de qualitat de la pàgina a Google, GTMetrix i altres avaluadors similars, i accelera de manera realista la càrrega i el processament de la pàgina. 

Si desitges altes qualificacions de PageSpeed Insights i no vols passar una tarda sencera o més optimitzant la velocitat del teu lloc web, llavors has de fer servir aquest plugin de SEO.

A la versió gratuïta, et permet utilitzar un lloc web petit i els resultats estan per sota dels 100 punts. 

Algunes persones estan encantades amb la manera com aquesta eina, optimitza de manera ràpida i efectiva els resultats de qualitat. 

Sens dubte, estem davant d'una selecció dels Millors plugins de SEO tant per a principiants com a usuaris experts que t'ajudaran a millorar el posicionament de la teva web.

Si desitges altes qualificacions de PageSpeed ​​Insights i no vols passar una tarda sencera o més optimitzant la velocitat del teu lloc web, llavors has de fer servir aquest plugin de SEO.

A la versió gratuïta, et permet utilitzar un lloc web petit i els resultats estan per sota dels 100 punts. 

Algunes persones estan encantades amb la manera com aquesta eina, optimitza de manera ràpida i efectiva els resultats de qualitat. 

Sens dubte, estem davant d'una selecció dels Millors plugins de SEO per wordpress tant per a principiants com a usuaris experts que t'ajudaran a millorar el posicionament de la teva web.

Sergio Álvarez
Sergio Álvarez
Consultor SEO Freelance | Web

Consultor SEO Freelance des del 2018. Puc ajudar-te a donar visibilitat a la teva pàgina web, generant així noves oportunitats de negoci per a la teva empresa.

El teu negoci necessita més visibilitat?
Deixa'm el teu email i parlem
Més per explorar
Vols donar un impuls al teu negoci?
Posa't en contacte amb mi i parlem-ne
impulsa el teu negoci