fbpx

Què és el pogo sticking i com influeix en el SEO?

pogo sticking
En aquest article t'explico tot sobre el pogo sticking i com poder evitar-ho.
Comparteix aquest post

Darrera actualització al maig 17th, 2023 a les 12:47 am

Taula de continguts

Al món del SEO hi ha un terme que utilitzem per descriure la situació en què un usuari realitza una cerca en un motor de cerca, fa clic en un resultat, i al no trobar resposta o necessitar més informació, torna al resultat de cerca per fer clic a un altre enllaç. Estem parlant del pogo sticking.

Preocupa't de satisfer la intenció de cerca

Quan això passa, significa que lusuari no va trobar el que estava buscant a la pàgina a la qual va accedir, i això és vist com un senyal negatiu per als motors de cerca, ja que indica que la pàgina no està satisfent la intenció de cerca dels usuaris i això és una cosa que pot afectar el posicionament del teu lloc web.

Com podem evitar el pogo sticking?

Per evitar el pogo sticking, assegura't que la teva pàgina web estigui optimitzada per atraure el teu públic objectiu, i oferir el contingut i la informació rellevant que aquests cerquen.

Optimitza el contingut del teu lloc web amb paraules clau rellevants, crea títols i descripcions atractives per als teus visitants i no t'oblidis de crear contingut de qualitat útil i valuós.

També és important tenir una bona arquitectura web perquè els usuaris puguin trobar fàcilment el que estan buscant. A més, una bona velocitat de càrrega és fonamental per aconseguir una bona experiència dusuari, ja que una pàgina que triga massa a carregar és el camí més ràpid per perdre visitants.

El pogo sticking i la intenció de cerca de l'usuari

En resum, quan es produeix el pogo sticking al teu lloc web, és un indicador que els usuaris no estan satisfent les vostres necessitats de cerca, el que és vist com un senyal negatiu per als diferents motors de cerca.

Els propietaris de llocs web s'han d'esforçar per evitar el pogo sticking mitjançant l'optimització de les vostres pàgines, oferint un contingut rellevant i valuós i millorant la navegació i velocitat de càrrega del lloc web.

Sergio Álvarez
Sergio Álvarez
Consultor SEO Freelance | Web

Consultor SEO Freelance des del 2018. Puc ajudar-te a donar visibilitat a la teva pàgina web, generant així noves oportunitats de negoci per a la teva empresa.

El teu negoci necessita més visibilitat?
Deixa'm el teu email i parlem
Més per explorar
Vols donar un impuls al teu negoci?
Posa't en contacte amb mi i parlem-ne
impulsa el teu negoci