fbpx
Home » Especialista Google Ads

Especialista a Google Ads

Si ja heu intentat fer campanyes de Google Ads pel vostre compte i no heu obtingut els resultats esperats jo us puc ajudar. Dissenyarem una estratègia a la teva mida per treure el màxim rendiment a la teva inversió en publicitat.

expert en sem

Com em pot ajudar un expert a Google Ads?

Un expert en Google Ads fa una feina de recerca dins del teu sector i dissenya una estratègia adequada a les teves necessitats. Això es tradueix en campanyes amb més retorn i amb un control i auditoria constant de la teva inversió en publicitat. Vegem-ho de forma més detallada:

Estratègia i planificació

Un expert en Google Ads pot ajudar-te a desenvolupar una estratègia publicitària sòlida i un pla dacció basat en els teus objectius comercials. S'encarregarà d'analitzar el mercat objectiu, investigar la teva competència i t'ajudarà a identificar les millors oportunitats per obtenir resultats positius.

Configuració i gestió de campanyes

Un altre dels aspectes de què s'encarregarà és de configurar les campanyes publicitàries de manera efectiva. Això inclou la selecció adequada de paraules clau, la creació d'anuncis atractius i rellevants, la segmentació precisa d'audiències i la configuració de pressupostos i ofertes optimitzats. A més, supervisarà i gestionarà les teves campanyes contínuament per maximitzar-ne el rendiment.

Optimització i millora del rendiment

Un expert en Google Ads té habilitats i coneixements avançats per optimitzar les campanyes publicitàries. Realitzarà un seguiment regular dels teus resultats, analitzarà dades i mètriques clau, i realitzarà ajustaments en temps real per millorar l'eficàcia dels vostres anuncis. També podeu realitzar proves A/B per determinar quines variants d'anuncis i estratègies funcionen millor per al vostre negoci.

Reducció de costos i augment del retorn de la inversió (ROI)

Un expert a Google Ads pot ajudar-te a optimitzar les despeses publicitàries i maximitzar el retorn de la inversió. Assegureu-vos que els vostres anuncis arribin a les audiències correctes, cosa que pot reduir la despesa innecessària en clics no rellevants. En millorar l'eficàcia dels teus anuncis, podràs obtenir més conversions i vendes amb el mateix pressupost o fins i tot menys.

Mantenir actualitzat amb les millors pràctiques

Google Ads és una plataforma en constant evolució, amb noves característiques i canvis a les polítiques. Un expert a Google Ads es mantindrà actualitzat amb les darreres tendències i millors pràctiques de la indústria. Això t'ajudarà a mantenir un avantatge competitiu i aprofitar al màxim les oportunitats disponibles a la plataforma.

especialista Google Ads

Quins avantatges té contractar un especialista a Google Ads per al meu negoci?

Una estratègia SEM adaptada al teu pressupost pot aconseguir tots aquests beneficis pel teu negoci:

Aconseguiràs aparèixer en determinats moments per sobre dels resultats orgànics del cercador

Google Ads proporciona una manera ràpida i efectiva de destacar als resultats de cerca de Google, fins i tot per sobre dels resultats orgànics. Un especialista a Google Ads sap com optimitzar els teus anuncis per aparèixer en moments clau, assegurant que la teva empresa guanyi visibilitat quan els usuaris cerquin paraules clau relacionades amb els teus productes o serveis. Aquesta visibilitat superior pot marcar la diferència en un mercat competitiu.

Atrauràs cap a la teva web a usuaris interessats en els teus productes o serveis

Un dels avantatges més significatius de Google Ads és el vostre capacitat per atraure usuaris que ja estan interessats en allò que ofereixes. Mitjançant una segmentació efectiva, un especialista a Google Ads pot orientar els vostres anuncis a persones que tenen més probabilitats d'estar interessades en els vostres productes o serveis. Això pot incrementar significativament la taxa de clics i la conversió, millorant el rendiment general de la campanya.

Afegiràs un nou canal per rebre nous leads i potencials clients

Google Ads proporciona un nou canal per a la generació de leads. Els usuaris que fan clic als teus anuncis són leads potencials que poden ser convertits en clients. Un especialista a Google Ads pot optimitzar els teus anuncis i pàgines de destinació per augmentar la taxa de conversió, generant un flux constant de nous clients potencials per al teu negoci. Això pot ser un impuls significatiu per als teus esforços de vendes i màrqueting.

Podràs augmentar el nombre de vendes gràcies als leads procedents d'aquestes campanyes

En atreure més leads qualificats, pots augmentar el nombre de vendes. Els usuaris que arriben al teu lloc a través de Google Ads ja han mostrat interès en allò que ofereixes, per la qual cosa tenen més probabilitats de fer una compra. Un especialista a Google Ads pot ajudar-te a perfeccionar les teves estratègies de seguiment i retargeting per mantenir aquests usuaris compromesos i convertir-los en vendes.

Generaràs noves oportunitats de negoci

Finalment, la contractació d'un especialista a Google Ads pot obrir noves oportunitats de negoci. Com que esteu constantment actualitzat amb les últimes tendències i funcionalitats de Google Ads, l'especialista pot descobrir noves maneres d'arribar al teu públic objectiu i expandir els teus horitzons comercials. Això pot ser un creixement sostenible ia llarg termini per al teu negoci.

Com triar el millor expert a Google Ads

Google Ads pot ser un potent motor de creixement per al teu negoci, però gestionar de manera efectiva requereix experiència i habilitats especialitzades. Escollir un especialista a Google Ads pot ser una tasca desafiant, especialment si no estàs segur de què cercar. Aquí hi ha algunes pautes que et poden ajudar a prendre una decisió informada.

Experiència i Coneixements Especialitzats

El món de Google Ads és complex i està en evolució constant. Per això, és important que l'especialista que en triïs en tingui una sòlida experiència i un profund coneixement de la plataforma. No dubtis a preguntar-me sobre la meva experiència anterior i els tipus de campanyes que he gestionat. A més, podreu conèixer el meu nivell de familiaritat amb el vostre sector, ja que això pot influir en l'efectivitat de les campanyes.

Certificacions de Google

Google ofereix una sèrie de certificacions a individus que demostren un alt nivell de competència en lús de Google Ads. Aquestes certificacions són un indicador sòlid que lespecialista té el coneixement i lhabilitat per manejar les teves campanyes de Google Ads de manera efectiva. Cerca especialistes que tinguin almenys la certificació bàsica de Google Ads, encara que aquells amb certificacions addicionals en àrees específiques (com publicitat mòbil o publicitat en vídeo) poden ser especialment valuosos si aquestes àrees són rellevants per al teu negoci.

Comprensió del teu negoci i objectius

Un bon especialista a Google Ads no només ha d'entendre la plataforma de Google Ads, sinó també el teu negoci i els teus objectius. Han de ser capaços de traduir les metes comercials en estratègies de Google Ads efectives, i ajustar aquestes estratègies a mesura que les teves necessitats canviïn. Durant la nostra interacció inicial, el primer que intentaré fer és entendre el teu negoci per treure-li el màxim partit i rendiment possible, amb un tracte proper, fiable, professional i personalitzat. Això pot ser un indicador de com serà la relació de feina en el futur.

Transparència i Comunicació

La transparència és crucial quan es treballa amb un especialista a Google Ads. Han d'estar disposats a explicar-te clarament què estan fent, per què ho estan fent, i com s'exerceixen les campanyes. També han d'estar disposats a mantenir una comunicació oberta i regular amb tu, per mantenir-te informat i respondre les teves preguntes. Abans de contractar un especialista, assegura't que estàs còmode amb el seu estil de comunicació i la seva disposició a ser transparent.

Testimonis i Referències

Els testimonis i referències poden proporcionar una visió valuosa sobre com és treballar amb un especialista a Google Ads. Pregunta per referències i pren-te el temps per revisar els testimonis. Si és possible, parla amb clients anteriors per entendre millor com l'especialista gestiona les relacions amb els clients i com s'exerceixen les campanyes.

Vull atraure més clients
Aconsegueix més visibilitat per al teu negoci
Contacta'm
Omple el formulari de contacte i et respondré abans de 24 hores. O també pots trucar-me al 622 926 895
logo

Quina és la missió d¿un professional del SEM?

La seva missió és analitzar tots els aspectes fonamentals del teu sector, de manera que pugui dissenyar lestratègia més adequada en funció del teu pressupost i la inversió publicitària dels teus competidors per obtenir els millors resultats.

  • En un primer moment, es tracta de recopilar tota la informació possible sobre la base del teu sector i conèixer els objectius que persegueixes, quin ha estat el resultat obtingut fins ara si ja has fet alguna campanya.
  • El pas següent és fer un estudi de la competència que ens permeti veure les característiques del teu sector.
  • Posteriorment dissenyarem una estratègia encaminada a aconseguir els resultats més òptims en funció del pressupost destinat.
  • No és ni millor ni pitjor, és diferent. Per norma general, un expert en SEM suporta uns costos fixos una mica inferiors als d'una agència, i per això pot oferir tarifes més ajustades. 
  • A més, el teu projecte saps que és assumit per una mateixa persona, quan en una agència en funció de la rotació del personal, pot fer que el projecte en poc temps passi per diversos especialistes.