fbpx
Home » Posicionament SEO » Consultor SEO local

Consultor SEO local

Si tens un negoci i el teu públic objectiu són clients de la mateixa localitat, contractar els serveis d'un expert en SEO local, pot ajudar-te a atraure potencials clients que no saben que disposes del producte o servei que estan buscant més a prop del que es pensen.

consultor seo local

Com em pot ajudar un expert en SEO local?

Multiplicar la teva visibilitat en línia és possible amb l'ajuda d'un professional especialitzat en posicionament web. D'aquesta manera aconseguiràs atraure trànsit qualificat a la teva pàgina web així com visites al teu establiment.

ajuda expert local

Quins avantatges té el SEO local per al meu negoci?

Una bona estratègia de SEO local pot aconseguir tots aquests beneficis per al teu negoci:

 • Seràs una referència per als usuaris de la teva localitat al teu sector.
 • Atrauràs usuaris interessats en els teus productes o serveis.
 • Multiplicaràs el nombre de leads i clients potencials.
 • Augmentarà el nombre de vendes procedents de consultes en línia.
 • En definitiva: Generaràs més oportunitats de negoci.
Vull atraure més clients
Aconsegueix més visibilitat per al teu negoci

Quina és la missió dun consultor de SEO local?

La seva missió és comprendre tots els aspectes fonamentals del teu sector, de manera que pugui atraure el tipus dusuari que estigui interessat en el que ofereixes. En definitiva, es tracta d'emportar-te els clients que estan disposats a adquirir els teus productes o serveis a la porta del teu negoci o de la teva pàgina web.

Contacta'm
Omple el formulari de contacte i et respondré abans de 24 hores. O també pots trucar-me al 622 926 895
logo
 • Realitzarem una primera presa de contacte a través de videotrucada on poder conèixer-nos i que m'expliquis els objectius que persegueixes, quin és el camí recorregut fins ara i quines són les peculiaritats del sector del teu negoci.
 • Això m'ajudarà a dissenyar una estratègia d'acord amb les teves característiques i totalment adaptada a les necessitats del teu negoci.
 • El pas següent és fer un estudi de la competència que ens permeti veure en quin punt ens trobem actualment, quines són les metes assolibles a curt termini i fins on podem escalar l'estratègia a llarg termini.
 • Posteriorment, farem un complet estudi de paraules clau destinat a elaborar una arquitectura web adequada a les nostres necessitats que ens permeti conèixer quins termes de cerca estan emprant els nostres potencials clients per aconseguir aparèixer-hi i arribar-hi.
 • El més important és disposar d'una pàgina web on puguis mostrar tot el que saps fer i pel que et coneixen, pel que si encara no la tens, jo et puc ajudar.
 • Crearem una web des de zero a WordPress. Això pot semblar un desavantatge, però, crear-lo des de zero, ens permetrà dissenyar una estructura web enfocada a una òptima experiència dusuari.

En aquest cas, faré una completa auditoria tècnica per veure tots aquells punts susceptibles de millora, de manera que les tasques inicials del projecte aniran enfocades a optimitzar la web de manera que resulti més entenedora i atractiva als ulls de Google.

 • No és ni millor ni pitjor, és diferent. Per norma general, un expert en SEO local freelance té costos fixos més baixos que una agència, de manera que pot oferir tarifes més ajustades. 
 • A més, el projecte serà íntegrament portat pel mateix consultor, quan en una agència en funció de la rotació del personal, pot fer que el projecte en poc temps passi per diferents mans.

Consultor SEO local a nivell nacional

Com a especialista SEO local, et puc ajudar a millorar el posicionament del teu negoci, independentment d'on estigui situat.