fbpx
Home » Posicionament SEO » Servei de posicionament SEO per a ecommerce

Consultor SEO e-commerce

Si vols atraure trànsit orgànic i augmentar les vendes de la teva botiga online, invertir en posicionament web és essencial.

El SEO ajuda els motors de cerca a entendre què és el que fas i com els teus productes o serveis poden ajudar multitud d'usuaris que tenen una necessitat que pots satisfer.

Una estratègia de SEO ben realitzada pot contribuir de forma notable a incrementar les vendes i obtenir majors ingressos al teu ecommerce.

estratègia SEO per a ecommerce

Com puc treballar el SEO del teu ecommerce?

Estudi de paraules clau

La investigació de paraules clau és el procés de identificar les paraules i frases que la gent utilitza per buscar productes o serveis als motors de cerca. Mitjançant la investigació de paraules clau, pots comprendre els termes de cerca que són rellevants per als seus productes i optimitzar el contingut del teu lloc web per a aquestes paraules clau. 

Per això, s'usen eines de recerca de keywords que ajuden a identificar aquelles que tenen gran volum i baixa competència, a les que puguis adreçar el teu contingut. És important investigar les claus rellevants per al teu negoci i utilitzar-les en el contingut del lloc web, els títols de les pàgines, les etiquetes meta i les URLs.

Optimització on page

L'optimització a la pàgina es refereix al procés de optimitzar pàgines individuals del teu lloc web per als motors de cerca. L'optimització a la pàgina inclou l'optimització dels títols de les pàgines, les meta descripcions, les capçaleres i el contingut per a les paraules clau objectiu. A més, l'optimització dels temps de càrrega de les pàgines, l'optimització de les imatges, els enllaços interns i la inclusió de dades estructurades també poden ajudar a millorar el SEO on-page de la teva web.

Generació de contingut de qualitat

La creació de continguts és una part essencial del SEO. La creació de continguts únics i d'alta qualitat us pot ajudar a posicionar-vos millor en els resultats de cerca i atraure més trànsit orgànic. Per això, es considera la possibilitat de crear descripcions de productes, entrades de bloc i guies que aportin valor al teu públic objectiu. A més, actualitzar i refrescar el contingut amb regularitat també pot ajudar a millorar el SEO del vostre lloc web.

Gràcies al contingut valuós i rellevant per a potencials clients, com ressenyes de productes, guies de compra i publicacions al bloc, aconseguirem augmentar el trànsit orgànic cap al teu lloc i, conseqüentment, l'autoritat de la teva web perquè el cercador el prengui com un lloc rellevant dins del teu sector.

Optimització d'imatges

L'optimització d'imatges és un aspecte crucial de loptimització per a motors de cerca (SEO) que pot millorar la classificació i visibilitat del teu lloc web a les pàgines de resultats dels motors de cerca (SERPs). 

En optimitzar-les, es redueix la mida del fitxer de les imatges, el que pot millorar la velocitat de càrrega de la pàgina i reduir lús dample de banda. A més, les imatges optimitzades també poden millorar l'experiència de l'usuari, atraure i retenir els visitants, i augmentar el compromís al vostre lloc web. Així mateix, les imatges optimitzades també poden millorar la visibilitat de la cerca de les mateixes, ja que els motors de cerca poden entendre millor el seu context i la rellevància. 

Finalment, al incloure etiquetes alt descriptives per a les imatges, pot fer que el teu lloc web sigui més accessible per als visitants amb deficiències visuals. 

Arquitectura web adequada

Una arquitectura web adequada és fonamental per al SEO del comerç electrònic, ja que ajuda els motors de cerca a rastrejar i indexar el teu lloc web amb eficàcia. Amb una estructura clara i lògica del lloc web, els motors de cerca poden entendre fàcilment les relacions entre les pàgines, donar prioritat a les pàgines importants per a la indexació i oferir millors resultats de cerca als usuaris. 

A més, una arquitectura web adequada pot millorar lexperiència de lusuari, la segmentació per paraules clau, el manteniment del lloc i la capacitat de resposta mòbil del teu lloc web de comerç electrònic. En organitzar el teu lloc web a categories i subcategories rellevants, pots centrar-te en paraules clau específiques per a cada pàgina, facilitar que els visitants trobin el que busquen i crear un disseny adaptable que funcioni bé en diferents dispositius i mides de pantalla.

Creació d'un mapa de mapa

Un mapa del lloc o sitemap és una eina essencial per al SEO del comerç electrònic, ja que proporciona als motors de cerca un mapa clar i organitzat de les pàgines del teu lloc web. Això facilita als motors de cerca el rastreig i la indexació del teu lloc web, garantint que totes les pàgines siguin descobertes i indexades. 

Un sitemap també pot ajudar a millorar la visibilitat del teu lloc web a les pàgines de resultats dels motors de cerca (SERP), ja que pot ajudar els motors de cerca a comprendre l'estructura i jerarquia de les pàgines, i donar prioritat a les que són més importants per a la seva indexació. A més, també contribueix a identificar qualsevol error o problema amb les pàgines del vostre lloc web, com enllaços trencats o manca de contingut. 

Assegurar que el lloc està optimitzat per a dispositius mòbils

Optimitzar un lloc web de comerç electrònic per a dispositius mòbils és crucial per al SEO, perquè el trànsit mòbil ha anat en augment en els darrers anys i ara representa una part significativa del trànsit en línia. Google també ha fet de la facilitat dús per a mòbils un factor de classificació en el seu algorisme de cerca, el que significa que els llocs web optimitzats per a mòbils tenen una millor classificació a les pàgines de resultats dels motors de cerca (SERP). 

Si el vostre lloc web de comerç electrònic no està optimitzat per a dispositius mòbils, és possible que no es classifiqui tan bé com els llocs web adaptats a dispositius mòbils dels seus competidors, cosa que es tradueix en una menor visibilitat i trànsit. A més, un lloc web adaptat a dispositius mòbils pot proporcionar una millor experiència dusuari, ja que serà més fàcil navegar i llegir en una pantalla més petita, el que porta a un major compromís, menors taxes de rebot i majors taxes de conversió

Backlinks d'alta qualitat

És important tenir enllaços entrants d'alta qualitat que apuntin al vostre lloc, per millorar l'autoritat del teu e-commerce.

Moltes de les estratègies de SEO que vaig esmentar anteriorment són aplicables a diferents tipus de llocs web, no només a botigues en línia. No obstant això, algunes estratègies poden ser més importants per a un lloc de comerç electrònic en particular.

Per exemple, les ressenyes de productes i les guies de compra són especialment rellevants per a una botiga en línia, ja que ajuden els clients a comparar diferents productes ia prendre decisions de compra basades en la informació que els hem donat.

seo per a botiga online

Estratègies específiques de SEO per a botigues en línia:

  • Utilització de dades estructurades a les pàgines de productes per ajudar els motors de cerca a entendre millor la informació i característiques del producte.
  • Utilitzar tècniques de SEO per al comerç electrònic a la pàgina de categories per ajudar els clients a navegar fàcilment pels productes.
  • Utilitzeu l'etiquetatge Schema per millorar la informació mostrada als resultats de cerca.
  • Aprofitar les xarxes socials per promocionar els teus productes i guanyar enllaços procedents d'aquestes RRSS, així com augmentar el trànsit al teu comerç en línia.
Vull atraure més clients
Aconsegueix més visibilitat per al teu negoci

Preguntes freqüents per a un consultor SEO ecommerce

Una estratègia de SEO per a ecommerce ben realitzada pot contribuir de forma notable a incrementar les vendes i obtenir més ingressos al teu ecommerce.

Per exemple, les ressenyes de productes i les guies de compra són especialment rellevants per a una botiga en línia ja que ajuden els clients a comparar diferents productes ia prendre decisions de compra basades en la informació que els hem donat.

Utilització de dades estructurades a les pàgines de productes per ajudar els motors de cerca a entendre millor la informació i característiques del producte.

Optimització de larquitectura web del lloc afavorint una bona UX.

 

Contacta'm
Omple el formulari de contacte i et respondré abans de 24 hores. O també pots trucar-me al 622 926 895
logo

Comencem a fer SEO per e-commerce?