fbpx
Home » Posicionament SEO » Link Building

Servei de Linkbuilding

Una adequada estratègia de linkbuilding fa possible augmentar la autoritat del teu domini. Tenir una autoritat superior a la dels teus competidors és un dels factors que fa que el cercador et tingui en consideració per sobre i ocupis els primers llocs.

estratègia de link building

Com és l'estratègia de linkbuilding que utilitzo?

És una estratègia basada en la naturalitat. Per construir un perfil denllaços adequat, no es tracta daconseguir enllaços al boig que apuntin cap a la teva web. Cal cercar la major afinitat temàtica possible i sempre de manera progressiva ia un ritme sostenible.

link building per a empreses

Entrant de ple al linkbuilding ètic

Els enllaços que arriben a la vostra pàgina web constitueixen un dels principals factors de classificació que Google té en compte a l'hora de determinar la rellevància i l'autoritat del vostre lloc web. Un enllaç cap a la teva web suposa un vot de confiança i una recomanació dun altre usuari que considera que el teu contingut és valuós i rellevant.

Una estratègia de linkbuilding adequada té com a objectiu augmentar la quantitat i la qualitat dels enllaços que apunten cap al vostre lloc web. D'aquesta manera, ajudaràs la teva web a aconseguir millorar el posicionament als motors de cerca.

Un servei de linkbuilding ètic dissenyat per generar enllaços d'alta qualitat buscant augmentar la visibilitat del vostre lloc web en els principals motors de cerca com Google, Yahoo o Bing.

Rebutjant tècniques de link building no natural i processos automatitzats. Amb excel·lents resultats en la generació de negoci dels meus clients.

Vols atraure més clients?
Aconsegueix més visibilitat per al teu negoci

Quines tècniques de linkbuilding podem fer servir?

Hi ha diferents tècniques de linkbuilding que pots aplicar a la teva pàgina web. Triar les més adequades i que millor s'adaptin a les característiques del teu negoci, dependrà dels objectius establerts dins de l'estratègia SEO, de les particularitats del sector al qual et dediquis i de l'experiència de la persona encarregada de dur a terme aquest tipus accions.

Algunes de les tècniques que més s'han utilitzat han estat:

  • Creació d'un contingut atractiu que sigui capaç de respondre a la intenció de cerca de lusuari i que aquest contingut arribi a compartir-se en llocs web rellevants i de temàtica afí per obtenir enllaços naturals.
  • Participació en fòrums i comunitats en línia per augmentar la visibilitat del teu lloc web i obtenir enllaços de manera natural.
  • Intercanvi d'enllaços amb altres llocs web rellevants per al teu nínxol.
  • Compra d'enllaços, sempre que es realitzi de manera estratègica i ètica.

Tot i això, algunes d'aquestes tècniques, que anteriorment tenien molt bons resultats, no sempre poden ser efectives i fins i tot poden resultar perjudicials per al posicionament web. Per això és recomanable conèixer les últimes novetats i evitar possibles accions que puguin suposar una penalització a la teva pàgina web.

A aquest article, tens més informació i consells sobre quines tècniques pots utilitzar per aconseguir més enllaços cap a la teva web.

Una bona estratègia de linkbuilding suposa una inversió valuosa per millorar el teu posicionament web. Tot i això, has de tenir en compte que els enllaços han de ser d'alta qualitat, rellevants per al teu lloc web i amb una afinitat temàtica, ja que els enllaços irrellevants o de baixa qualitat poden tenir un efecte negatiu en el posicionament de la teva pàgina web.

En resum, el linkbuilding és una de les pràctiques que més et pot beneficiar a l'hora de millorar el posicionament en cercadors com Google o Bing, però s'ha de ser curós a l'hora d'utilitzar aquestes tècniques per evitar qualsevol tipus de penalització.

Contacta'm
Omple el formulari de contacte i et respondré abans de 24 hores. O també pots trucar-me al 622 926 895
logo

Preguntes freqüents sobre Linkbuilding

Es tracta duna estratègia SEO que apliquem fora de la web. Es tracta de fer que altres webs ens enllacin perquè consideren el nostre contingut rellevant. És així com Google entén que som un punt de referència interessant per a altres pàgines.

Hi ha moltes maneres de fer link building. Hem de partir d'una estratègia basada en aconseguir enllaços a la nostra web basats en la qualitat, la coherència i la naturalitat.

El preu d'aquest servei ve donat per multitud de variables com la competència del sector on ens moguem, els objectius a complir i quines àrees estratègiques del teu negoci vulguis treballar. És per això que el més important és obtenir la major informació possible sobre el teu negoci.

Comencem a fer linkbuilding?