fbpx

Qui sóc

Hola! Sóc Sergio Álvarez. T'ajudo a donar visibilitat al teu negoci a internet com Expert SEO.

Porto des del 2018 treballant com consultor SEO a Barcelona. He format part de diverses agències SEO a la ciutat i portant projectes propis. Si cerques un professional del sector del posicionament web a la ciutat comtal, contacta amb mi i parla'm sobre el teu projecte.

Qui sóc
Experiència Prèvia

Des que vaig començar al sector del SEO, vaig tenir loportunitat dentrar ràpidament a treballar en agència SEO, cosa que m'ha donat l'ocasió d'estar en sectors completament diferents i tenir l'oportunitat de col·laborar amb tota mena de negocis B2B i B2C.

Actualment

Compagino la meva faceta de consultor SEO freelance, així com la meva feina a la agència SEO Rodanet. Un referent dins del sector SEO a Barcelona.

Sergio Álvarez
Enfocament Personalitzat
Estratègia SEO Personalitzada

Cada projecte és únic. El meu enfocament se centra a entendre les particularitats del teu sector per desenvolupar estratègies SEO adaptades a les teves necessitats específiques.

Augmenta la visibilitat del teu negoci

Demana avui mateix pressupost gratuït sense compromís

Algunes de les eines que utilitzo com a Expert en SEO
Els clients opinen
Alexandre Herrera Parra
Alexandre Herrera Parra
Llegir més
Vaig tenir la sort de comptar amb els serveis de Sergio per a loptimització del meu lloc web i realment ha superat totes les meves expectatives. Des del principi, es va mostrar altament coneixedor de les estratègies de SEO i la seva capacitat per adaptar aquestes estratègies a la meva web va ser excepcional. A més del coneixement tècnic, la seva professionalitat i atenció al detall m'han impressionat. Des que treballem junts, he vist un augment significatiu en el trànsit del meu web i en les conversions, cosa que ha tingut un impacte molt positiu per al meu negoci. Sens dubte ho recomano a qualsevol que estigui buscant un consultor SEO fiable, competent i efectiu.
Inma Garcia
Inma Garcia
Llegir més
Contracti fa un parell d'anys a Sergio per portar el SEO de la meva web, el resultat està sent molt positiu, es nota l'increment de clientela. 100% recomanable.
Anterior
Pròxim